AKTUELNO

Ekranizacija popularnog serijala o avanturama svemirskih robota i njihovoj potrazi za moćnim izvorom energije.

Jedan od najvećih filmskih hitova 2007. godine, koji je večeras u 20 časova na Pink 2, bila je igrana ekranizacija uspešne franšize animiranih filmova i igračaka "Transformersi". Jedan od izvršnih producenata, Stiven Spilberg, izabrao je Majkla Beja za režiju, a ovaj je glavne uloge dodelio Šaji LaBefu, Megan Foks, Džošu Duamelu, Džonu Vojtu, Džonu Turturu... Ovo avanturistično, naučno-fantastično filmsko ostvarenje bilo je u nominaciji za tri Oskara, za vizuelne i zvučne efekte.

Foto: Promo

Na početku priče saznajemo da se na udaljenoj planeti Sajbertron vodio rat između plemenitih Autobota i prevrtljivih Deseptikona - različitih vrsta robota koji mogu da se transformišu. Njihov sukob izazvao je mistični talisman koji svom vlasniku omogućava neograničenu moć. Autoboti su talisman uspeli da prokrijumčare sa planete, ali za njim je krenuo i zli Megatron.

Foto: Promo

Čitav vek kasnije, na Zemlji, na kojoj ljudi ništa ne znaju o toj borbi za talisman, Sem Vitvitci kupuje svoj prvi automobil, ne sluteći da je to vozilo ujedno i robot iz grupe Autobot, a ime mu je Bambli. Robotov zadatak je da zaštiti svog novog vlasnika Sema, jer mladić poseduje naočare na koje je pre mnogo godina ucrtana mapa do skrivenog talismana. Zaštita mu je i te kako potrebna, jer zle snage neće odustati od potražnje za talismanom...

Foto: Promo

Ne propustite naučno-fantastičnu avanturu “Transformersi” večeras 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

#Transformers (2007)

'