AKTUELNO

Ne propustite četvrti deo serijala "Nemoguća misija" večeras na Pink 2.

Sve obožavaoce dobre akcije večeras od 20 časova na kanalu Pink 2 očekuje četvrti deo čuvenog serijala "Nemoguća misija", pod nazivom "Nemoguća misija: Protokol duh" (eng. "Mission: Impossible - Ghost Protocol") iz 2011. godine, u režiji Breda Berda, sa Tomom Kruzom, Džeremijem Renerom, Leom Sejdu, Majklom Nikvistom, Sajmonom Pegom i Polom Peton u glavnim ulogama.

Plaćeni ubica Sabin Moro (Lea Sejdu) ubila je agenta "Impossible Missions Force" (IMF) agencije, Trevora Hanaveja, i uzela fajl sa kodovima za rusko nuklearno naoruženje koje je on ukrao, kako bi ih dala čoveku poznatom samo pod imenom Kobalt.

Foto: www.imdb.com

U međuvremenu, operativac Itan Hant (Tom Kruz) namerno biva zatvoren u moskovski zatvor, kako bi pronašao Bogdana (Miraj Grbić), koji je izvor informacija o Kobaltu. Uz pomoć Džejn Karter (Pola Peton) i novog terenskog agenta Bendžamina Dana (Sajmon Peg), Itan i Bogdan beže iz zatvora.

Foto: www.imdb.com

IMF dodeljuje Itanu novi zadatak - da uđe u Kremlj i dobije sve informacije o Kobaltu. Tokom misije, nepoznati subjekt daje naredbu u ime IMF-a da se detonira bomba. Hantov tim prekida misiju u trenutku kada bomba eksplodira i uništava veći deo Kremlja.

Foto: www.imdb.com

Džejn i Bendžamin uspevaju da pobednu, ali Itana je zarobio ruski agent Anatoli Sidorov (Vladimir Maškov) i optužuje ga za bombardovanje Kremlja.

Foto: www.imdb.com

Predsednik pokreće "Protokol duh" i poriče bilo kakvu povezanost sa Itanom i ostatkom agencije. Itan Hant i njegov novi tim agenata kreće u tajnu misiju.

Foto: www.imdb.com

Ne propustite Toma Kruza u četvrtom delu čuvenog špijunskog serijala "Nemoguća misija: Protokol duh" večeras od 20 časova na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Foto: www.imdb.com

Autor: M. Đ.

#Film

#Nemoguća misija: Protokol duh | Mission: Impossible - Ghost Protocol

#Pink 2

#Televizija Pink

#Tom Kruz

'