AKTUELNO

Hvala na poverenju!

U petak, ali i za dane vikenda televizija Pink je bila ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji. Posebno odlične rezultate, Pink je postigao u jučerašnjem danu kada je bio znatno gledaniji od konkurencije, ali i Javnog Servisa Srbije. Pink je bio najgledaniji među ženskom populacijom, urbanom publikom, kao i populacijom od 18 do 49 godina.

Foto: TvPink Printscreen

Informativni program naše televizije svakodnevno privlači pažnju velikog broja gledalaca, te je tako bilo i svih prethodnih dana. Nacionalni dnevnik sa centralnim vestima, ali i emisija Novo jutro, zvanično su najgledanije informativne emisije među svim komercijalnim stanicama.

Foto: RTV Pink

Serije Istanbulska nevesta, Ćerke i Elif i dalje su među prvih deset emisija u danu.

Foto: TvPink Printscreen

Pinkove Zvezdice u petak je pratila milionska publika, te se i ovaj muzički takmičarski šou našao u prvih deset najgledanijih emisija u danu.

Foto: Pink.rs

Zadruga uživo i emisija Ekskluzino u petak su takođe bile Vaš izbor.

Foto: RTV Pink

Subotu ste proveli uz popodnevni talk šou Sanje Marinković, Magazin IN, kao i Zadrugu i specijalne emisije, Zadruga - Nominacije i Zadruga - Pitanja novinara.

Nedelja je bila ubedljivo rezervisana za Pinkove emisije. U prvih pet emisija u jučerašnjem danu našla se humoristička serija Radoša Bajića, Šifra Despot, koju je pratila verna Pinkova publika. Jutro ste započeli uz Žikinu Šarenicu, dok ste nedeljno popodne proveli uz najgledaniju zabavnu emisiju u danu među svim komercijalnim emiterima Premijeru Vikend Specijal.

U danu iza nas pratili ste i emisiju Kontravizija, koja je i ove nedelje zabavljala brojnu publiku. Zadrugu u direktnom uključenju pratili ste u više dnevnih termina, dok ste veče posvetili emisiji Zadruga - Izbacivanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Hvala na poverenju i ostanite uz Vašu televiziju Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'