AKTUELNO

Hvala na poverenju!

U petak, ali i za dane vikenda Pink je bio ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, sa posebnim osvrtom na jučerašnji dan kada je u ukupnoj gledanosti Pink bio gledaniji od drugoplasirane I trećeplasirane televizije zajedno, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen. Pink je ubedljivo najgledaniji po svim kategorijama gledalaca, a posebno među urbanom populacijom i u udarnim terminima.

Foto: TvPink Printscreen

Pinkov serijski program ubedljivo prednjaci na listi najglednijih TV emisija u Srbiji, te se tako serije Istanbulska nevesta, Ćerke, Elif, Rat ruža i Za mog sina nalaze u prvih deset najgledanijih emisija na svim televizijama.

Foto: Promo

Samo deset dana je ostalo da senzacionalnog početka Zadruge 2 a interesovanje javnosti je sve veće, zbog čega je emisija Zadruga – narod pita među 10 najglednijih emsija na svim televizijama.

Foto: Pixabay/Pink.rs

Kao i u prethodnim sezonama, najgledaniji informativni program komercijalnih emitera je upravo Nacionalni dnevnik, Minut 2 kao i Novo jutro televizije Pink.

Foto: TvPink Printscreen

I subota je bila u znaku vaših omiljenih serija, ali i zabavne emisije Magazin IN koju pratite svake subote već 18 sezona. Paparazzo Lov u repriznom terminu, kao i domaći film Tesna koža, takođe su bile Vaš izbor ovog vikenda.

U danu iza nas među prvih 15 najglednijih emisija u danu na svim televizijama, bilo je čak 10 emisija TV Pink i to u udarnim terminima. Istanbulska nevesta, Elif, Ćerke i Za mog sina su u samom vrhu, kao i najgledaniji informativni program svih komercijalnih emitera - vesti Minut 2 I Nacionalni dnevnik.

Foto: Promo

U nedelju ste pratili i emisiju Kontravizija, ali I domaći film Ivkova slava uz koji je bio milionski auditorijum.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ostanite I dalje uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'