AKTUELNO

Hvala Vam na poverenju.

U petak, ali i za dane vikenda, Pink beleži fantastične rezultate u svim ciljnim grupama gledalaca. U petak i subotu, bez konkurencije, TV Pink bila je najgledanija TV stanica u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije.

Naša televizija posebnu prednost stiče među ženskom populacijom među kojom je gledanija i od Javnog servisa tokom sva tri prethodna dana, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen.

Tokom vikenda iza nas, među prvih deset najgledanijih emisija našle su se tradicionalno najpopularnije serije "Istanbulska nevesta" i "Elif", dok je serija "Za mog sina" premašila sva očekivanja, kao najgledaniji TV program subotom u udarnom terminu među svim komercijalnim emiterima.

Foto: Promo

Tradicionalno lidersku poziciju svakodnevno zauzimaju i informativne emisije naše televizije koje su potvrđeno najgledanije među svim komercijalnim stanicama u zemlji, te TV publika u najvećem broju dan počinje uz "Novo jutro" a informiše se u čak tri termina "Nacionalnog dnevnika".

Foto: TvPink Printscreen

Pored fantastičnih rezultata u serijskom i informativnom programu, od početka emitovanja rijalitija "Zadruga" naša televizija beleži konstantni rast gledanosti te se svakodnevno na listi najgledanijih emisija nalazi i najpopularniji rijaliti šou "Zadruga", kako u direktnim uključenjima, tako i sa specijalnim emisijama koje takođe prati milionski auditorijum.

Foto: TvPink Printscreen

U petak ste pratili emisiju "Zadruga – komentarisanje sa novinarima", kao i "Premijeru", Vašu omiljenu emisiju o poznatima. Subota je prošla u znaku najgledanijeg hiper rijalitija "Zadruga" i emisija "Zadruga – nominacije" i "Zadruga – pitanja novinara", ali i emisije "Magazin IN".

Foto: Pink.rs

Nedelju su obeležile "Žikina šarenica" i najgledanija humoristička serija Radoša Bajića "Šifra Despot" ali i emisija "Kontravizija", autora i voditelja Lava Pajkića.

Foto: RTV Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'