AKTUELNO

Hvala Vam na poverenju!

Televizija Pink zvanično je najgledanija komercijalna televizija, govore zvanični podaci agencije Nilsen. Pink je svoju poziciju potvrdio brojkama jer je po broju gledalaca bio gledaniji od drugoplasirane i trećeplasirane televizije zajedno.

Pored toga, naša televizija ostvarila je daleko bolje rezultate u ženskoj grupi gledalaca, gde je daleko iza sebe ostavila i Javni servis Srbije.

U zvaničnim top listama, u prvih deset emisija nalazi se čak pet Pinkovih. Serijski program naše televizije tradicionalno je najgledaniji, te su serije “Ćerke”, “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Rat ruža” među najgledanijim u danu.

Foto: Promo

Informativni program naše televizije, u danu iza nas zvanično je najgledaniji medju svim komercijalnim emiterima, pa je tako u samom vrhu gledanosti “Nacionalni dnevnik”, dok ga sledi “Popodnevni dnevnik”.

Foto: TvPink Printscreen

Jutro je bolje uz “Novo jutro” pa je tako naš jutarnji program najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera, gde su upravo Dea i Sarapa bez konkurencije. Kao najgledanija zabavna emisija u danu, našla se “Zadruga-narod pita”, sa neverovatnih 1.300.000 gledalaca.

Foto: RTV Pink

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

U pobedeničkom duhu nastavljamo i dalje. Hvala na poverenju. Ostanite uz vašu TV Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'