AKTUELNO

Autentična priča koja savršeno opisuje odrastanje tinejdžera u današnjem digitalnom svetu

Američki rimejk izuzetno popularnog istoimenog francuskog filma iz 2008, “Lol: Živeti burno” (L.O.L.), snimljen je samo četiri godine nakon prvog ostvarenja, takođe u režiji Lize Azuelos, a na programu TV Pink 2 je danas u 17 časova. Rediteljka je ovoga puta glavnu ulogu poverila mladoj američkoj pevačkoj zvezdi i glumici Majli Sajrus, za koju tvrdi da je vrlo talentovana i da predstavlja čistu energiju: emocije i radost, dok njenu filmsku majku tumači slavna Demi Mur, bez koje Liza nije želela da snima rimejk. U ostalim ulogama su Đina Geršon, Džej Hernandez, Tomas Džejn...

Foto: Promo

Priča počinje na početku nove školske godine u srednjoj školi i upoznaje nas sa Lolom, ili Lol, kako je prijatelji zovu. Ona je tipična tinejdžerka koja daje sve od sebe da pronađe ravnotežu između porodice, školskih obaveza, prijatelja i ljubavi.

Foto: Promo

Njeno mlado srce već je slomljeno, jer ju je ostavio dečko, ali joj se život dodatno komplikuje kada shvati da joj je najbolji prijatelj Kajl, muzičar rok benda u usponu, zapravo simpatija, a možda i ljubav njenog života. U potrazi za nezavisnošću i sopstvenim identitetom, Lol će shvatiti da se za pravu vezu vredi boriti, iako je lako promeniti status na društvenoj mreži Facebook.

Foto: Promo

Ne propustite romantičnu komediju “Lol: Živeti burno” danas u 17 časova na Pink 2.Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Demi Mur

#Film

#Lol

#Majli Sajrus

#Pink 2

#Televizija Pink

'