AKTUELNO

Tri para u romantičnom letnjikovcu tokom vikenda razmenjuju partnere, stvarajući magične, bajkovite trenutke

Inspiriran genijalnim filmom Igmara Bergmana - "Osmesi letnje noći" iz 1955. godine, sineasta Vudi Alen je 1982. napisao i režirao film “Erotska komedija letnje noći” (Midsummer Night’s Sex Comedy), koju gledamo danas u 17 časova na Pink 2. U ovom ostvarenju o tri para koji provode uzbudljiv vikend na selu, jednu od uloga (kao i u svakom njegovom filmu) igra Vudi Alen, a tu si i Hoze Ferer, Džuli Hagerti, Meri Stinbergen, Toni Roberts i Mia Farou, sa kojom je tada započeo saradnju, koja je tokom osamdesetih i ranih devedesetih rezultirala njenim igranjem u još 12 Vudijevih filmova, ali i emotivnom vezom i zajedničkom decom.

Foto: Promo

Priča prati Endrjua, šašavog pronalazača i brokera sa Volt Strita i njegovu frigidnu suprugu Edrijen, koji pozivaju još dva para u svoj romantični letnjikovac za vikend. Tako će se naći zajedno sa poznatim filozofom Leopoldom, inače Endrjuovim rođakom, i njegovom mladom i izuzetno privlačnom verenicom Ariel, i sa šarmantnim zavodnikom Makselom i njegovom pratiljom, zasnosnom, ali priglupom bolničarkom Dalsi.

Foto: Promo

Neko od njih se poznaju od ranije, neki su bili bliski, a da to drugi ne znaju, ali tokom tog vikenda partneri se razmenjuju stvarajući magične, bajkovite trenutke.

Foto: Promo

Ne propustite film “Erotska komedija letnje noći” danas u 17 časova na Pink 2.Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Erotska komedija letnje noći | 1982.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

#Vudi Alen | Woody Allen

'