AKTUELNO

Gorko-slatka priča o ženi koja odbija da odraste, a tumači je dvostruka kandidatkinja za Oskara - Kira Najtli

Može se nazvati ženskim filmom ova romantično, komična drama “Kaži kad” (eng. Laggies) iz 2014. godine jer scenario potpisuje Anrea Sajgl, režiju Lin Šelton, a u glavnim ulogama priče o ženi koja odbija da odraste su Kira Najtli, Kloi Grejs Morec, Grečen Mol, Sara Kouts... Ipak, tu su i veoma važni muški likove koje tumače Sem Rokvel i Mark Veber.

Foto: Promo

Glavna junakinja je Megan, žena na pragu tridesetih godina života. Njenu svakodnevnicu i dalje ispunjavaju dečko i prijatelji sa kojima je nerazdvojna još od srednje škole. Naviknuta na svoj ritam života, Megan će biti potpuno zbunjena kada joj dečko na svadbi prijatelja iznenada ponudi brak. Baš tada će Megan videti da njen otac vara majku, što donosi dodatnu konfuziju u njena razmišljanja.

Foto: Promo

Šokirana zbog svega što je čula i videla Megan odlučuje da se ludo provede na žurci sa svojim prijateljima tinejdžerima. Nakon žurke njen verenik joj predlaže da izbegnu veliku svadbu i da odu negde sami, sa čime se Megan slaže, ali ipak, odlaže venčanje sa izgovorom da mora da ode na sedmodnevni seminar.

Foto: Promo

Zapravo, Megan laže verenika kako bi dobila još malo vremena za tinejdžerski provod, a i ne sluti da joj tih sedam dana mogu promeniti život i naterati je da se odluči šta zaista želi.

Foto: Promo

Ne propustite komičnu dramu “Kaži kad” danas u 17 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Kaži kad (Laggies) | 2014.

#Kira Najtli

#Pink 2

#Televizija Pink

'