AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa Bogdanom Obradovićem, potpredsednikom Olimpijskog komiteta Srbije, Bojanom Bilbijom, urednikom političke rubrike u dnevnom listu "Politika" i Đokom Kesićem, novinarom.

Kakve reakcije zvaničnog Zagreba možemo da očekujemo nakon jučerašnje odluke srpske Vlade da hrvatskom ministru odbrane zabrani ulazak u našu zemlju, da li će diplomatski rat nakon donošenja recipročne mere u Beogradu biti završen ili nam on tek predstoji, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Vladislavom Jovanovićem, bivšim šefom diplomatije Savezne Republike Jugoslavije, Zoranom Milivojevićem, karijernim diplomatom i dr Jelenom Vukoičić, politikologom.

O diplomatskom ratu Beograda i Zagreba, ali regionalnoj trci u naoružanju razgovaraćemo sa našim kolegom Miroslavom Lazanskim.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kada i zbog čega izvršitelj kuca na vrata, da li se i koliko poštuje zakon i šta sme, a šta ne sme da se nađe u popisu plenidbe, pitanja su predsednicu Komore izvršitelja Svetlanu Manić, predsednika Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Velimira Kneževića i advokata Predraga Savića.

Zašto je važno redovno servisirati klima uređaje, kako klimatizacija utiče na naše zdravlje, da li erkondišn donosi više koristi ili štete i koliki je potrošač struje - šta kažu serviseri,a šta lekari?O tome jutros razgovaramo sa načelnikom pulmologije KBC-a Zemun dr Miodragom Vukčevićem i klima serviserom Zoranom Damnjanovićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U rubrici Hit jutra ugostićemo Aleksandra Milića Milija i Alena Ademovića koji će nam predstaviti novu pesmu grupe Miligram koja nosi naziv "Vampir".

Mađioničari Piksi i Zeka i ovog jutra pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

A Beca Fantastik i Aca Sofronijević predstaviće nam pesme sa njihovog albuma "Južni bluz" na kome se nalazi 11 poznatih narodnih pesama u novim aranžmanima.

#Novo jutro

'