AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" Televizije Pink gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa Ljubinkom Milinčić, glavnom urednicom srpske redakcije "Sputnik", Draganom Vujičićem, novinarom "Večernjih novosti" i Vladom Radulovićem, vojnim analitičarom.

Šta možemo da očekujemo od današnjeg sastanka Vesa Mičela sa predsednikom Vučićem, i zašto se američki državni sekretar danas sastaje i sa srpskim opozicionim liderima, kada takve sastanke nije imao u Prištini i Makedoniji, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Milovanom Drecunom, predsednikom skupštinskog odbora za KiM, prof. dr Draganom Đukanovićem, sa Fakulteta političkih nauka, Dušanom Janjićem, direktorom Foruma za etničke odnose, prof. dr Zoranom Dragišićem, sa Fakulteta bezbednosti i prof. dr Srđom Trifkovićem, političkim analitičarom.

Saobraćaj, nasilje i ubistva samo su u februaru u Srbiji odneli 56 života. Zašto se u Srbiji olako gube ljudski životi tema je o kojoj razgovaramo sa prof. dr Milanom Vujanićem sa Saobraćajnog fakulteta, Vesnom Tomić, socijalnim psihologom, Stevanom Đokićem, bivšim policajcem, Zoricom Subotić, predsednicom Nacionalne asocijacije za oružje Srbije i Jovicom Golubovićem, glavnim istražiteljem za vodni saobraćaj.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

O povratku na muzičku scenu, predstojećoj turneji, Sarajevu, ali i domaćim i svetskim aktuelnostima koje bi danas obrađivao u skečevima Top liste nadrealista, razgovaraćemo sa Neletom Karajlićem.

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumca Desimira Stanojevića sa kojim ćemo razgovarati o predstavi Zona Zamfirova koja će prekosutra uveče biti izvedena u Pozorištu na Terazijama i to stoti put.

Sa nama će i ovog jutra biti iluzionisti Piksi i Zeka koji će nam pokazati neki od njihovih maestralih trikova.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

#Ves Mičel

'