AKTUELNO

Kako bi spasili grad od vanzemaljaca, njih troje moraju da se udruže.

Gledaoce TV Pink večeras od 20 časova na kanalu Pink 2 očekuje naučnofantastični vestern iz 2011. godine "Kauboji i vanzemaljci" (eng. "Cowboys&Aliens") u režiji Džona Favroa, reditelja filma "Ajron Men", sa Danijelom Krejgom, Harisonom Fordom, Olivijo Vajld. Semom Rokvelom i Kitom Karadinom u glavnim ulogama.

Na teritoriji Novog Meksika, 1873. godine, budi se bezimeni usamljenik (Danijel Krejg), povređen, bez ijednog sećanja i sa čudnom metalnom narukvicom oko zgloba.

Foto: www.imdb.com

Tumarajući, nailazi na grad Absolušn, gde sveštenik Mičam (Klensi Braun) sanira njegovu povredu. Međutim, šerif Tagart (Kit Karadin) prepoznaje ovog stranca kao traženog begunca Džejka Lonergana i pokušava da ga uhapsi. Džejk se obračunava sa svima koji su poslati u poteru za njim, i umalo uspeva da pobegne, ali ga žena po imenu Ela Svenson (Olivija Vajld) onesvešćuje.

Foto: www.imdb.com

Tagart priprema sve kako bi Džejka i pijanicu Persija Dolarhajda (Pol Dejno) prevezao do Santa Fea na suđenje. Persijev otac, Kolonel Vudro Dolarhajd (Harison Ford), inače okrutni stočni baron, zahteva da njegov sin, ali i Džejk budu pušteni, s obzirom na to da je Lonergan ukrao zlato upravo od njega.

Tokom rasprave sa šerifom Tagartom, vanzemaljski svemirski brod napada grad. Vanzemaljci otimaju Persija, šerifa i ostale stanovnike Ansolušna. U tom trenutku se Džejkova narukvica aktivira i postaje oružje - obara svemirski brod i zaustavlja napad. Tada, Džejku se vraćaju delovi sećanja i shvata da su ga vanzemaljci oteli.

Foto: www.imdb.com

Sada, Džejk, Kolonel i Ela moraju da se udruže kako bi spasili grad i meštane od vanzemaljaca.

Ne propustite Danijela Krejga, Harisona Forda i Oliviju Vajld i naučnofantastičnom vesternu "Kauboji i vanzemaljci" večeras od 20 časova na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Foto: www.imdb.com

#Cowboys & Aliens (2011)

#Danijel Krejg

#Film

#Harison Ford

#Olivija Vajld | Olivia Wilde

#Pink 2

#Televizija Pink

'