AKTUELNO

Urnebesna trka sa vremenom u kojoj nekoliko studenata putuje na drugi kraj Amerike kako bi sprečili da video traka sa snimkom intimnog odnosa jednog od njih stigne u ruke njegove devojke

Komedija “Brucoši u frci” iz 2000. godine je prvi igrani film reditelja Toda Filipsa, koji nas je nekoliko godina kasnije zasmejavao trilogijom “The Hangover” (prvi deo je kod nas preveden “Mamurluk u Vegasu”). U ostvarenju koje je večeras u 20 časova na Pink 2, u glavnim ulogama su Brekin Majer, Šon Vilijem Skot, Ejmi Smart, Di Džej Kvols, Tom Grin i drugi.

Foto: Promo

Film prati slučaj Džoša Parkera i Tifani Henderson, čija se ljubavna veza još od osnovne škole našla u velikom iskušenju kada su upisali koledže na velikoj udaljenosti jedan od drugog. Iako vezu održavaju čestim telefonskim pozivima i slanjem pisama, Džoš pada u iskušenje i na jednoj studentskoj zabavi provodi noć sa atraktivnom Bet.

Foto: Promo

Sve bi to bila prolazna avantura da jedan drugar nije nehotice poslao Tifani pogrešnu video traku – umesto Džošovih izliva nežnosti koje je snimio za svoju devojku, ka njoj je krenuo snimak lude noći na kome se vidi intimni odnos njenog dečka sa Beti. Zato brže-bolje drugari iznajmljuju auto i kreću na put kroz SAD kako bi prestigli traku pre nego što stigne u ruke Tifani.

Foto: Promo

Međutim, nisu oni jedini pošli u trku sa vremenom. Za njima kreće i Bet, jer želi Džoša samo za sebe i uradiće sve da bi pre njega stigla do Tifani.

Foto: Promo

Ne propustite komediju “Brucoši u frci” večeras u 20 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Brucoši u frci (Road Trip) | 2000.

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

'