AKTUELNO

Umesto prenoćišta u mirnom motelu, troje mladih prijatelja moraju da se bore sa sadističkim ubicom kako bi spasili život

Druga podela, drugi reditelj, samo je strašna priča scenariste Marka L. Smita ostala okosnica horora „Motel užasa 2“ (eng. Vacancy 2: The First Cut), koji je na programu Pink 2 večeras, jedan sat pre ponoći. Godinu dana nakon prvog filma, 2008, rediteljsku palicu je preuzeo Erik Bros, a glavne uloge dodelio je Agnes Brukner, Trevoru Rajtu, Erdžeju Smitu, Skotu Andersonu i Dejvidu Moskou.

Foto: Promo

I ovog puta radnja je smeštena u naizgled miran motel kraj puta. Mladi Kejleb, njegova seksi verenica Džesila i njihov prijatelj Taner iznajmljuju sobu za prenoćište i ne očekuju ništa do lošeg kreveta u drečavo obojenoj sobi. Oni i ne slute da je to mesto zapravo jeziva zamka, mesto na kojem se gosti brutalno muče i ubijaju.

Foto: Promo

Upravnik motela je gospodin Smit, manijakalni ubica, koji uz pomoć dvojice mentalno poremećenih radnika osmišljava kako će mučiti i ubijati goste, dok oni snimaju i izvršavaju njegove sadističke zamisli, pretvarajući ih u brutalne filmove.

Foto: Promo

Uhvaćeni u smrtonosnoj igri mačke i miša, tri mlada prijatelja moraju da se bore za goli život.

Foto: Promo

Ne propustite horor “Motel užasa 2” večeras u 23 časa na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Motel užasa 2

#Pink 2

#Televizija Pink

'