AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru sa Deom i Sarapom gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa Lukom Mičetom, novinarom i piscem, Duško Vukajlović, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Alo" i Živadinom Jovanovićem, iz Beogradskog foruma za svet ravnopravnih.

Kakva je trenutna situacija u južnoj srpskoj Pokrajini, i treba li Srbi na Kosovu da strahuju od novih napada Albanaca, tema je o kojoj danas razgovaramo sa Nebojšom Stefanovićem, potpredsednikom Vlade Srbije i ministrom unutrašnjih poslova i Aleksandrom Vulinom, ministrom odbrane.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Zbog čega je američka ambasada na Kosovu upozorila je svoje građane na povećani rizik od terorističkih napada na Kosovu,posebno za vreme uskršnjih praznika i koliko je Kosovo trenutno složen bezbednosni problem,pitaćemo stručnjaka za bezbednost Dževada Galijaševića, prof.dr Zorana Dragišića sa Fakulteta za bezbednost i prof.dr Duška Tomića, šefa katedre za bezbednost Fakulteta za inženjerski menadžment.

Ekskluzivna gošća jutarnjeg programa TV Pink, ovog jutra, je doktorka Anabeli Estevez Garsia, poznati onkolog, profesorka na Medicinskom fakultetu u Havani, istraživač i član Asocijacije lekara Kube koja govori o revolucionarnoj vakcini protiv raka pluća, kao i o mogućnostima lečenja naših pacijenta na Kubi.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Gost rubrike Pod reflektorima biće glumac Milenko Pavlov sa kojim ćemo razgovarati o muzičko pojatskim koncertima koje od nedavno radi sa Rentom Hencom.

Ugostićemo i iluzioniste Piksija i Zeku, koji će nam i ovog jutra pokazati neki od njihovih mađioničarskih trikova.

Sa glumicama Katarinom Radivojević i Marijom Vicković, pričaćemo o predstavi "Pogledi" čija je premijera zakazana za večeras.

#Novo jutro

'