AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa Vasilijem Popovićem, zamenikom glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista "Alo", Lukom Mičetom, novinarom i piscem i Sašom Milovanovićem, direktorom "Srpskog telegrafa".

Na čemu Mogerinijeva zasniva svoj optimizam kada je reč o postizanju pravno obavezujućeg sporazuma između Beograda i Prištine i kako bi taj sporazum trebao da izgleda, tema je o kojoj danas razgovaramo sa Nebojšom Krstićem, marketinškim stručnjakom, Petrom Petkovićem, iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju, prof. dr Zoranom Dragišićem, profesorom Fakulteta bezbednosti i advokatom Goranom Petronijevićem.

Kakvu je poruku svim ženama, posle pretrpljenog zlostavljanja, poslala Nataša Bekvalac, zbog čega je nasilje nad poznatom pevačicom izazvalo je veliku pažnju javnosti, ali i negativne komentare, zašto kao društvo nemamo iste kriterijume za sve žene koje pretrpe porodično nasilje i da li novi zakon daje rezultate? Na ovu temu govoriće koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević, pevačica Ivana Stamneković Sindi i naš kolega, urednik emisije “Premijera” Ognjen Nestorović.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Šta je danas sveti gral srpskog, a šta ruskog navijača, šta Srbiju vrti oko fudbalske lopte, kako se Rusija priprema za Svetsko prvenstvo u svetlu američkih sankcija, ali i dolaska najvećeg broja američkih navijača i koliko je za spske turističke agencije Mundijal unosan biznis? O tome sa predsednikom rusko srpske dijaspore Senica.ru i politikologom Kirilom Boršćevim,predsednikom Balkanske alijanse i politikologom Evgenijom Trofimčuk, dirketorom JUTE Aleksandrom Seničićem i direktorom Sportskog društva Crvena zvezda Marketing Zoranom Avramovićem.

Upoznaćete i naše juniorske reprezentativce u tekvandou, brata i sestru, Nadicu i Dušana Božanića, koji su na Kvalifikacijama za Olimijske igre mladih i Svetskom juniorskom prvenstvu u proteklih deset dana osvojili čak cetiri medalje.

Gošća rubrike Pod reflektorima biće glumica Mina Lazarević sa kojom ćemo razgovarati o predstavi Čorba od kanarinca koja će 20. aprila biti izvedena u Zvezdara teatru.

Mađioničari Piksi i Zeka i ovog jutra pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Gogu Sekulić koja će nam predstaviti njenu novu pesmu pod nazivom "Lambo" koju je snimila sa Markom Vanilom.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'