AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa Sašom Milovanovićem, direktorom "Srpskog telegrafa", Žarkom Rakićem, glavnim i odgovornim urednikom dnevnog lista "Politika" i Aleksandrom Gajovićem, državnim sekretarom u Ministarstvu kulture i informisanja.

- Zašto sve češće slušamo priče o seksualnom zlostavljanju dece, kakav je psihološki profil pedofila, i da li je pedofilija izlečiva, tema je o kojoj danas razgovaramo sa prof. dr Gordanom Božilović Petrović sa Poslovnog i pravnog fakulteta Univerziteta Union "Nikola Tesla", psihijatrom Jovanom Marićem, kriminologom Zlatkom Nikolićem i našim kolegom Mladenom Mijatovićem.

- Šta će se desiti sa putem ka EU? Može li Srbija da promeni svoje spoljnopolitičke prioritete? Kako bi to u praksi izgledalo? Koji su plusevi,a koji minusi? Koji je prvi,a koji najteži posao Srbije? Da li smo sada oči u oči sa ucenom ili je to samo pojedinačna percepcija? Da li Evropa dobija obrise nove političke scene i odnosa? O ovim pitanjima jutros razgovaramo sa Predragom Rajićem političkim analitičarom iz Centra za društvenu stabilnost, karijernim diplomatom Zoranom Milivojevićem i bivšim dopisnikom dnevnog lista „Politika" iz Moskve Slobodanom Samardžijom.

- Kako je u Srbiju stiglo 18 novih vrsta droge? Da li nam prete I “Galaxy” i “Rainbow”?Gde vodi konzumiranje ovakvih droga? Kako mladi piju drogu s nogu?Ssta zabrinjava stručnjake,šta roditelje,a ko u svemu vidi senzaciju? Zabrinjavajuće podatke u “Novom jutru” iznose izvršni direktor Mreže za politike prema drogama JI Evrope Milutin Milošević, stručnjak za psihoaktivne supstance Bojan Arsenijević iz NVO “Regeneracija” i kriminolog Božidar Spasić.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Gost rubrike "Pod reflektorima" biće glumac Đorđe Marković koji će nam otkriti šta će se sve dešavati u narednim epizodama serije "Šifra Desopt".

- Novinar i pisac Dušan Vesić predstaviće nam svoju novu knjigu posvećenu heroini jugoslovenske rok scene Margiti Stefanović koja nosi nazi "Magi - kao da je bilo nekad".

- Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Nikoliju Jovanović koja će nam predstaviti njenu novu pesmu "Nema limita".

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'