AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa prof. dr Vladimirom Vuletićem, sociologom, dr Jelenom Vukojičić, politikologom i Brankom Radunom, političkim analitičarom.

- Danas se navršava pet godina od potpisivanja Briselskog sporazuma. Da li će i kada će na Kosovu biti formirana Zajednica srpskih opština, tema je o kojoj ćemo danas razgovarati sa Živadinom Jovanovićem iz Beogradskog foruma za sveta ravnopravnih, Dušanom Janjićem, direktorom Foruma za etničke odnose, Bojanom Bilbijom, urednikom političke rubrike u dnevnom listu "Politika" i prof. dr Draganom Đukanovićem, sa Fakulteta političkih nauka.

- Zbog čega nargila barovi postaju sve popularniji među mladima u Srbiji? Da li su i koliko nargile opasne po zdravlje? Ko osuđuje ovu pojavu,a ko promoviše nargilu? O tome jutros sa dugogodišnjim uživaocem nargile Nikolom Petrovićem i pulmologom dr Tatjanom Radosavljević.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Da li se slučaj bivšeg plejmejkera Partizana,a sada člana CSKA Lea Vestermana koga je zbog, pogrešno postavljene dijagnoze, samo nekoliko sati delilo od amputacije noge i slučaj Nišlijke koja je, zbog strujnog kabla na operacionom stolu zadobila opekotine drugog stepena, mogu dovesti u vezu i ponovo postaviti pitanje lekarkse greške? Da li su greške lekara nešto što je i dalje teško dokazivo pred sudovima,koja je ovde uloga veštaka, šta kažu lekari, a šta advokati čućemo od ortopedskog hirurga i stalnog sudskog veštaka prim.dr Vesne Jovanović i advokata Nikole Sekulića.

- Ugostićemo i srpsku skijašicu Nevenu Ignjatović koja je u protekloj sezoni osvojila ukupno 93 boda u Svetskom kupu i čak osamnaest na Zimskim olimpijskim igrama, čime je postigla najbolji rezultat Srbije ikada.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- U rubrici Pod reflektorima sa glumicom Milenom Vasić razgovaraćemo o predstavi "Mesec na selu" koja će prekosutra biti izvedena u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

- Mađioničari Piksi i Zeka i ovog jutra pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Dejana Petrovića koji će nam predstaviti njegovu novu pesmu pod nazivom "Jelena".

#Dea Đurđević

#Jutarnji program

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'