AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru sa Deom i Sarapom gledaćete:Štampu danas prelistavamo sa Sašom Milovanovićem, direktorom "Srpskog telegrafa", Milanom Stojadinovićem, novinarom "Informera" i Nebojšom Milosavljevićem, advokatom.

- Šta pokazuju nove provokacije i skandalozne izjave visokih zvaničnika Prištine, zbog čega zapadne zemlje ne pokazuju spremnost da se dugoročno reši kosovski problem i šta se očekuje od današnjeg susreta Aleksandra Vučića i Hašima Tačija, pitamo predsednika Foruma za etničke odnose Dušana Janjića, diplomatu Zorana Milivojevića, novinara “Večernjih novosti” Dragana Vujičića i predsednika skupštinskog odbora za KiM Milovana Drecuna.

- Da li je Slobodan Milošević zaslužio da dobije spomenik u Beogradu, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Milutinom Mrkonjićem, počasnim predsednikom Socijalističke partije Srbije i Nenadom Čankom, liderom Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Šta će za srpsko vojno vazduhoplovstvo, ali i odbranu našeg vazdušnog prostora,značiti isporuka ruskih letelica i kako izgleda let ovakvim avionima,iz ugla pilota,pitanja su za v.d-a pomoćnika ministra odbrane za materijalne resurse dr Nenada Miloradovića, načelnika odeljenja za operativne poslove komande RV-a i PVO-a pukovnika Aleksandra Piposkog i generala majora u penziji, opitnog pilota Branka Bilbiju.

- Tokom predstojećeg vikenda vatrepolistkinje Crvene Zvezde u utakmicama sa Vojvodinom i Mladosti iz Zagreba boriće se za plasman u finale Regionalne lige. Kakav ishod očekuju na ovim mečevima koji će se u subotu i nedelju odigrati u Beogradu reći će nam zvezdine vaterpolistkinje: Nađa Novaković, Jovana Pantović i Ivana Chorović, i njihov trener Dragana Ivković.

- U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumca Dragana Petrovića Peleta sa kojim ćemo razgovarati o predstavi Savršen kroj koja će večeras biti izvedena u Zvezdara teatru.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Gosti rubrike Hit jutra biće Ljuba Perućica koji će nam predstaviti svoju novu pesmu koja nosi naziv "Duple suze".

- Sa nama će i ovog jutra biti iluzionisti Piksi i Zeka koji će nam pokazati neki od njihovih trikova.

#Jutarnji program

#Novo jutro

#najava

'