AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru sa Deom i Sarapom gledaćete:

-Šta će novi šestogodišnji mandat Vladimira Putina značiti za Srbiju, pre svega u kontekstu odnosa Rusije i Zapada, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa prof. dr Srđom Trifkovićem, političkim analitičarom, Orhanom Daragšem, direktorom Međunarodnog instituta za bezbednost, prof. dr Zoranom Dragišićem, sa Fakulteta bezbednosti i Milanom Lađevićem, glavnim i odgovornim urednikom Srpskog telegrafa.

- Šta se očekuje od razgovra Aleksandra Vučića i Hašima Tačija u petak u Briselu, ali i današnjeg sastanka predsednika Srbije sa generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija Antoniom Guterešom? Da li bi ove nedelje mogao biti predstavljen plan za Kosovo i da li je predstavljanje tog plana u direktnoj vezi sa dolaskom Jana Hekera u Srbiju? O tome razgovaramo sa pomoćnikom direktora Kancelarije za KiM, advokatom Draganom Palibrkom i direktorom televizije RAS Ratkom Dmitrovićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- O vraćanju optužnice protiv Zorana Marjanovića Višem javnom tižilaštvu radi dopune istrage, ali i novim dokazima do kojih su došli forenzičari iz Novog Sada, razgovaramo sa Nenadom Šipkom, direktorom Centra za forenzička istraživanja i Predragom Savićem, advokatom.

- U rubrici Pod reflektorima ugostićemo Vanju Ejdus, sa kojojom ćemo razgovarati o predstavi Ožalošćena porodica.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Gosti rubrike Hit jutra biće Marina Visković koja će nam predstaviti njenu novu pesmu koja nosi naziv "Milion".

- Sa nama će i ovog jutra biti iluzionisti Piksi i Zeka koji će nam pokazati neki od njihovih trikova.

Budite uz Novo jutro Televizije Pink!

#Jutarnji program

#Novo jutro

'