separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

'Ljubav iz osvete' upravo na TV Pink! Žene jedva dočekale novu seriju u kojoj glavnu ulogu tumači turski Bred Pit!


Ne propustite neverovatnu priču o ljubavi, osveti i komplikovanim porodičnim odnosima u kojoj glavnu ulogu glumi popularni Kivanč Tatlitug.


Visokobudžetna turska serija, "Ljubav iz osvete" ("Cesur ve Güzel"), koju je kritika proglasila najboljom melodramom, emitovaće se na TV Pink od večeras svakog radnog dana i subotom od 21 čas.

Radnja serije prati Tahsina Korludaga, glavu imućne porodice Korludag, koji je bogatsvom koje je godinama sticao, dobio i veliki uticaj i status čoveka kog se treba plašiti, te ne postoji mesto ili institucija u gradu u kojima on nema svoje ljude. Tahsin ima dvoje dece - sina Korhana Korludaga, koji je veliko razočarenje za njega, i ćerku Suhan Korludag, koju voli više od svega.

Korhanova supruga, Džahide Korludag, bezuspešno pokušava da ostane u drugom stanju, istovremeno strahujući da bi Suhan u tome mogla da uspe pre nje, što znači da bi porodično bogatstvo prešlo u ruke Suhaninog prvenca. Plašeći se tog scenarija, Džahide pokušava da ubije svoju zaovu. Međutim, neće uspeti da sprovede svoj opaki plan u delo - u tome će je sprečiti misteriozni stranac Džesur Alemdaroglu, koji će spasiti Suhanin život. Džesur će time osvojiti ne samo Suhanino srce, već i naklonost strogog Tahsina, ali niko ne sluti da Džesura pokreće želja za osvetom. Međutim, da li će ga ljubav prema Suhan naterati da preispita svoju odluku i poštedi Tahsina kazne za grehove iz prošlosti, saznaćete uskoro na TV Pink.

Autor: RTV Pink/Promo

Glavne uloge poverene su glumcima koji su veoma popularni na ovim prostorima - Suhan Korludag otelotvorila je Tuba Bujukustun, koju ste gledali na TV Pink u seriji "Ljubav i novac", ulogu Džesura Alemdaroglua dobio je turski Bred Pit, Kivanč Tatlitug, dok mućnog Tahsina Korludaga igra Taner Levent - glumac koga ste upoznali u ulozi Garipa u hit turskoj seriji "Istanbulska nevesta". Tahsinovog sina Korhana Korludaga igra Erkan Avdži, ulogu Džahide Kordulag dobila je Sezin Akbašogulari, dok Bulenta Ajdinbaša, koji je nesrećno zaljubljen u Suhan, glumi Serkan Altunorak, poznat po ulozi pesnika Tašličali Jahje, u seriji "Sulejman Veličanstveni".

Autor: RTV Pink/Promo

Serija "Ljubav iz osvete" okupila je velika imena iz turske kinematografije - autor serije je Edže Jorenč, tvorac serije "Ljubav i osveta", koja se 2012. godine prikazivala na TV Pink. Pored nje, scenario potpisuju Elif Usman, scenarista veoma popularne serije, "Nasleđe jedne dame", koju ste 2012. godine imali priliku da gledate na TV Pink, kao i Serdar Sojdan i Denz Bujukirli, dok je za režiju bio zadužen Ali Bilgin.

Ne propustite neverovatnu priču o ljubavi, osveti i komplikovanim porodičnim odnosima, od večeras svakim radnim danima i subotom od 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti