AKTUELNO

Ne propustite neverovatnu priču o životu jednog od najbogatijih Srba.

Poslednje pripreme pred veliko Uskršnje druženje se privode kraju, a gledaoce u nedelju 8. aprila tačno u 14 časova očekuje potpuno drugačije, praznično izdanje najgledanije emisije o poznatima "Premijera-Vikend specijal".

Nemanja Vujičić u okviru rubrike "Odakle se sele" ove nedelje gledaoce vodi na Kosovo i Metohiju, u Peć, gde se rodio i odrastao Bogoljub Karić.

Foto: TvPink Printscreen

Kako izgleda kuća u kojoj je živela porodica Karić, ali i sve detalje iz života jednog od danas najbogatijih biznismena u Srbiji, ekipa emisije "Premijera-Vikend specijal" donosi u do sada najpotresnijoj priči rubrike "Odakle se sele".

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Tijana Prica i Ognjen Nestorović će u studiju ugostiti popularne pevačice Vesnu Zmijanac, Radu Manojlović i Milicu Pavlović, koje će ovo Uskršnje popodne provesti sa gledaocima.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs

Foto: TvPink Printscreen

Vrata svog doma otvoriće Seka Aleksić i predstaviti Uskršnju trpezu i dekoraciju.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Uskrs će biti još lepši jer u studio emisije "Premijera-Vikend specijal" stižu učesnici četvrte sezone najgledanijeg muzičkog šou programa "Pinkove zvezdice", Teodora-Tara Stojanović i Ljuba Stanković.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Postavite Uskršnju trpezu, okupite porodicu i spremite se za praznično izdanje emisije "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 8. aprila tačno u 14 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Bogoljub Karić

#Kosovo i Metohija

#Ljuba Stanković

#Milica Pavlović

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#Radmila Rada Manojlović

#Seka Aleksić

#Televizija Pink

#Teodora Tara Stojanović

#Tijana Prica

#Uskrs

#Vesna Zmijanac

#emisija

'