AKTUELNO

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Dušan Kozarev ocenio je danas da će stranka čiji je lider, kako kaže, svojevremeno dozvolio da se pocepa zajednička država Srbije i Crne Gore, večito nositi pečat krivice za jedan od najvećih gubitaka u srpskoj nacionalnoj istoriji.

- Demokratska stranka Srbije iz te kože ne može da iskoči, koliko god se trudila da sada dobije poneki glas igranjem na kartu povišenih osećanja građana zbog rešavanja pitanja Kosova i Metohije - naveo je Kozarev u pisanoj izjavi.

Ista stranka je u nečinjenju protraćila vreme od dolaska na vlast do 2008. godine, kada je Priština jednostrano proglasila nezavisnost, a da se potrudila da preduzme neki korak u pravcu rešavanja problema danas ne bismo mi morali da se bavimo ovim pitanjem, naveo je Kozarev.

- Mi i danas, boreći se svim snagama za Kosovo i Metohiju, plaćamo cenu dremeža DSS-a, a apsurdno je da ta stranka i danas predlaže da svi legnemo u zimski san da bi se, valjda, problemi rešili sami od sebe - zaključuo je funkcioner SNS.

#Demokratska stranka Srbije

#Dušan Kozarev

#Kosovo i Metohija

'