AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 4. septembar.

VREMENSKA PROGNOZA

Foto: Pixabay.com

U Srbiji će u jutarnjim i prepodnevnim satima biti umereno i potpuno oblačno, u Banatu i na istoku još ponegde sa slabom kišom, a od sredine dana očekuje se postepeno razvedravanje sa zapada.Vetar će biti slab i umeren zapadni i severozapadni, u Vojvodini i na istoku povremeno jak. Jutarnja temperatura od 10 do 15 će pre podne biti umereno do potpuno oblačno, dok se popodne očekuje razvedravanje.

KURS NARODNE BANKE SRBIJE

Foto: Pixabay.com

Dinar je slabiji danas prema evru za 0,1 odsto u odnosu na petak, i zvanični srednji kurs iznosi 119,2717 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

STANJE NA PUTEVIMA

Foto: Pixabay.com

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, zadržavanja na putničkim terminalima na srpskim graničnim prelazima nisu duža od 30 minuta. Danas počinje sanacija deonice puta Obrenovac - Ub, Zvečka - Lončanik, zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila do završetka radova 25. septembra.

SAVET LEKARA

Foto: Pixabay.com

U tuči koja se dogodila tokom noći u beogradskom naselju Mali Mokri Lug povređene su dve osobe, od kojih je jedna zadobila povrede nožem. U Beogradu tokom noći nisu zabeležene saobraćajne nesreće, a Hitna pomoć je intervenisala 105 puta, od kojih 14 na javnom mestu. Od hroničnih bolesnika, za pomoć su se najviše javljali astmatičari i hipertoničari. Astmatičarima i hipertoničarima se zbog toga savetuje poseban oprez.

#Informacije

#Servisni podaci

'