AKTUELNO

Najvažnije servisne informacije za 10. septembar.

VREMENSKA PROGNOZA

Jutarnja temperatura od 12 do 17 stepeni, najviša dnevna od 28 do 33 stepeni. U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplije uz slab i umeren južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura od 12 do 17 stepeni, najviša dnevna od 28 do 33 stepeni.

Foto: Tanjug

KURS NARODNE BANKE SRBIJE

Dinar će sutra ojačati prema evru za 0,2 odsto u odnosu na petak, i zvanični srednji kurs će iznositi 119,4342 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Foto: Tanjug

STANJE NA PUTEVIMA

Na putevima Srbije saobraćaja je jutros slabijeg intenziteta, ali se tokom dana očekuje povećan broj vozila, saopštio je Auto-moto savez Srbije. AMSS je pozvao vozače da imaju strpljenja u vožnji kada tokom popodneva naidju na kolone i usporenu vožnju. Na naplatnim stanicama vozila se zadržavaju oko 10 minuta, ali tokom dana su moguća čekanja za naplatu putarine na Sirigu, Staroj Pazovi i Naisu.

Foto: Pixabay.com

SAVET LEKARA

Tokom prethodne noći Hitna pomoć je intervenisala 122 puta, od čega je 28 intervencija bilo na javnom mestu. Motociklista (28) teško je povređen jutros nešto posle pet časova u Ulici Goce Delčeva na Novom Beogradu kada ga je udario kamion, a mladić je prevezen u urgentni centar, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Foto: Pixabay.com

#AMSS

#Hitna pomoć

#Informacije

#Narodna Banka Srbije

'