AKTUELNO

Žene SNS Užice pozvale su sve institucije da dignu glas protiv terora koji vrše predstavnici Saveza za Srbiju i najoštrije kazne oni koji vređaju ne samo žene, već sve one koji šire govor mržnje među ljudima.

Žene Srpske napredne stranke Užica digle su glas protiv svih onih koji omalovažavaju žene i smatraju ih manje vrednim i da one ne misle svojom glavom i da nemaju svoje stavove.

One su osudile uvrede koje je glumac Sergej Trifunović uputio novinarki Srpskog telegrafa Ivani Žigić.

- Nećemo takvu Srbiju u kojoj se promoviše govor mržnje i teror nad ženama samo zato što rade svoj posao i misle drugačije od gospode Trifunovića, Obradovića, Ðilasa, Jeremića i njima sličnih, koji promovišu nasilje nad ženama, linč, silovanje - istakla je Veselinka Jovanović ispred žena Srpske napredne stranke u Užicu.

Ona je istakla: ”Dižemo glas protiv svih ljudi koji svojim delovanjem i retorikom ponižavaju majku, ženu, sestru, suprugu i nazivaju ih pogrdnim imenima”.

Jovanović je naglasila da žene SNS-a neće dozvoliti da primitivizam i lopovluk ponovo zavladaju Srbijom.

Nećemo da živimo u strahu od progona i šikaniranja samo zato što smo žene i što vršimo neku javnu funkciju ili što ne raymišljamo kao oni. Naši stavovi su jasni i tu smo, jer podržavamo politiku naše stranke i politiku koju vodi predsednik Aleksandar Vučić - istakla je Jovanović.

#SNS

#Užice

'