AKTUELNO

Morala je da se oglasi.

Darka Lazića, koji se probudio iz kome posle šest dana i otkako je doživeo saobraćajnu nesreću, svakodnevno posećuju roditelji, brat, verenica Marina Gagić, ali i njegova bivša žena Ana Sević.

PROČITAJTE JOŠ: DARKO MORA NA HITNU OPERACIJU, a evo koje osobe mogu da ga posećuju, TO JE BILA NJEGOVA ŽELJA!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić/Pink.rs

Pevačica, s kojom Darko ima ćerkicu Lorenu, nije se oglašavala za medije, već samo preko društvenih mreža, pa je tako i ovog puta objasnila da li i kada ide u bolnicu kod bivšeg muža, a onda je spomenula i njegove roditelje.

- Pre svega želim da vam se zahvalim na podršci i molitvama, energiji koju mu šaljete, jedva čekam da vidi koliko je voljen! Od prvog dana pa i ubuduće, moj boravak u bolnici kod njega je moja privatna stvar i nije nešto što želim da bude deo javnosti. S obzirom na to da se danima plasiraju neistine u vezi sa mojim odlaskom u bolnicu i odnosom sa porodicom Lazić, želim da znate da je to potpuna neistina - napisala je Ana Sević na društvenoj mreži Instagram čime je demantovala priče o njenom odnosu prema porodici Lazić i ovim svima stavila do znanja da sa Darkovim roditeljima nije u lošim odnosima.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

'