AKTUELNO

Morala je da se oglasi i ovog puta.

Doskorašnji muž Nataše Bekvalac, Luka lazukić, zaprepastio je naciju još jednom kada je tražio 160.000 evra na konto svega što je on plaćao tokom njihovog ne tako dugog braka. Između ostalog, spominju se giros, pet sijalica, ali i polovina kuće u Čeneju.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ovakvi naslovi nikoga nisu ostavili ravnodušnim, pa ni njegovu sestru Anu Kalinić, sa kojom već godinama ne razgovara. Ona se oglasila na društvenoj mreži Fejsbuk kako bi javno iznela svoj stav o ovim natpisima.

Foto: Facebook

Seljačine koje u Srbiji procenjuju kredibilitet žene na osnovu toga koliko brakova imaju iza sebe iste su one koje se klanjaju liku i delu Elizabet Tejlor, koja se 8 puta udala, a ispred imena nosila titulu dame, koju joj je dodelila britanska kraljica! Dvostruki standardi ili ljubomora na nekoga ko je geografski bliži, mlad, lep, uspešan i živ? Zar nije dovoljno monstruozno ispostavljati račune ženi kojoj si se kleo u ljubav, a koja ti je rodila dete? Još je monstruoznije sa strane napadati takvu ženu, a braniti ludaka, što čitam danas da neki rade! Kad bi meni muž ispostavio sve račune za ovih 9 godina braka, morala bih još 9 života da živim i radim 24/7 da ga isplatim! Ali, gospodin to ne radi. Ološ da. Gospodin ne. Ej, skupljao i čuvao račune, dok je živeo u stanu svoje supruge??? Sramota! Zovu me ljudi da mi kažu da ih je sramota što su ga upoznali. Nisu ga ni upoznali. Kroz ovakve i slične postupke se taj upoznaje! - bila je oštra Ana.

Foto: Printscreen Facebook

Podsećanja radi, Luka Lazukić je optužen da je fizički napao svoju suprugu u noći između 13. i 14. aprila ove godine nakon samo 7 meseci zajedničkog života i mesec dana od porođaja Nataše kada je na svet donela njihovu ćerku Katju. Ovaj postupak je podigao prašinu u javnosti i svi su osudili Lazukića, a verujemo da se na ovom neće završiti, pa da će Lazukić ponovo pokušati da skrene pažnju  na sebe svojim suludim postupcima.

PROČITAJTE JOŠ:UJUTRU SAM KAO MANEKENKA, A UVEČE KAO MEDA: Slađa ušla u deveti mesec, pa otkrila sa kojim PROBLEMIMA SE SUSREĆE U TRUDNOĆI! (FOTO)

T. R.

#Ana Kalinić

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'