AKTUELNO

Morala je da se oglasi!

Luna Đogani u Rajskom vrtu komentarisala je muške učesnike rijaliti programa "Zadruga 2" i tom prilikom rekla da joj je za oko zapao Dean Stejin, ali da mu je poručila da se skloni od nje s obzirom na to da napolju ima devojku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Đoganijeva i Stejin su većinu ponedeljka ipak proveli zajedno, a u jednom trenutku kamere su ih snimile kako leže jedno do drugog na krevetu u spavaćoj sobi i ćaskaju veoma prisno.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da su Luna i Dean postali veoma, za sada, dobri prijatelji ekipa portala Pink.rs kontaktirala je njegovu devojku Minu Golubović, kako bismo čuli njen komentar na celu situaciju.

Videla sam šta rade... Ja odlično poznajem Deana i znam da me on sigurno neće prevariti, a to mi i govore česti pozdravi koje čujem od njega kada su sastanci. Sa druge strane, razumem ga, verujem da mu je teško i da mu treba neka ženska pažnja koju sam mu ja svakoga dana davala - govori Mina i dodaje:
Ali svakako da mi nije drago kada vidim neku drugu osobu pored njega, što se Lune tiče mislim da se ona opekla već jednom na zauzete i da ga neće dirati. Ona je samo mlada devojka koja želi iskrenu ljubav, ali Dean je moj! - jasna je bila Golubovićeva.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Mina i Dean su četiri godine u idiličnoj vezi, a ona ga je uz strasne poljupce ispratila u Imaginarijum. Takođe, u poslednje vreme srce Lune Đogani pokušavaju da osvoje Vladimir Tomović i Lazar Jeremić, a ona je takođe izjavila nedavno da je većina stvari u Beloj kući podseća na Slobu Radanovića.

PROČITAJTE: LUNA SHVATILA SVOJU GREŠKU: Deanu sam rekla da se skloni jer je ZAUZET! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Dean Stejin

#Luna Đogani

'