AKTUELNO

Pevačica je morala da se oglasi.

Rada Manojlović ocenjivala je sinoć nastupe učesnika najgledanijeg rijalitija u regionu na "Zadrugoviziji 3", koja je bila najgledanija emisija prethodne noći.

Pevačica je tom prilikom stala u odbranu Lune Đogani, koju je publika dočekala vičući "ua", a zatim je imala kraću raspravu sa pevačicom Zoricom Marković.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Radojka, seme ti krvavo, postala si opasan kritičar! Ja nikad ne ostajem dužna, ja te mnogo volim. Ja sam predložila Dušku i Tanji da pevaju. A to, ma kakva Zorica...i ti bi htela da budeš Ceca, ali ne možeš! - rekla je Zorica sinoć kad je Rada počela da komentariše njen nastup sa Lepim Mićom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja tek sad vidim zašto je u Zadruzi teško, jer tek sad vidim da ne možeš da kažeš nešto a da se neko ne uvredi. Seti se da Rada tebe nije 10 godina nikad uzela u usta. Bez obzira na sve, ja se slažem sa Lepim Mićom, on ima svoje mišljenje koje je na mestu, opet, Zorica je neko čije sam pesme rado pevala. A ovo tvoje ponašanje, ja ne mogu da verujem... Ali, ja neću biti lenja. Ti si možda zaboravila na neke intervjue koje si davala, a ja tebe nikad ružno nisam prokomentarisala, ali žao mi je, nisam želela da se uvrediš - odgovorila joj je Rada.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovih komentara Rada je dobila veliki broj poruka od fanova "Zadruge", što Zoričinih, što od onih koji su protiv Lune jer je ušla u vezu sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Kako Rada nije mogla da odgovori na sve poruke koje je dobila, ona je napisala opsežan status u okviru nekoliko storija na Instagramu, u okviru kog je naglasila da neće više davati izjave koje su u vezi sa "Zadrugom".

Foto: Printscreen Instagram

- To što ste vi krvoločni i što ste navikli da u čoporu napadate ranjenu jedinku, to nije moj problem. Uvek ću stati na stranu povređenih žena, a u ovom slučaju to su Luna i Kija, da se ne lažemo. I nije važno ko je kriv, šta je bilo i kako je trebalo da bude. Bitno je da vi imate svoje savršene živote i da nikada niste pogrešili. Posle bitke su svi generali. Samo pokažite nekada malo ljudskosti i saosećanja. Ako niste skontali, ja sam pozvala na mir i da se generalno smire strasti, a razmislite dobro šta vi želite - piše, između ostalog, u njenoj objavi.

PROČITAJTE JOŠ: KIJA I SLOBA SE TAJNO POLJUBILI? Kamere PAPARACO LOVA u povorci od Šimanovaca do Zrenjanina SNIMILE BRAČNI PAR U NEOČEKIVANOJ SITUACIJI! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram

- Sa druge strane nije naša dobra Zorka baš toliko nevinašce. Ispalo je da sam ja nju nešto napala, ne daj Bože, prva. Jer ako pogledamo nekoliko njenih intervjua godinama unazad, i te kako me je prozivala i imala opaske u vezi sa mnom i mojim pesmama, mojom karijerom i mojim momcima. Vrlo je umela sebi da da za pravo da me komentariše u negativnom smislu, ali se očigledno ona toga ne seća - osvrnula se Rada i na sinoćnu raspravu sa Markovićevom.

Ostatak onoga što je napisala pročitajte u produžetku.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Autor: V. T.

#Luna Đogani

#Rada Manojlović

#Zorica Marković

'