AKTUELNO

Plakala zbog još jedne drugarice.

Nakon što se Zorana Stefanov posvađala sa starom drugaricom Andrijanom Radonjić, zbog koje je plakala, pevačica je ušla u još jednu svađu takođe sa koleginicom koju je upoznala u najgledanijem muzičkom takmičenju - Pinkove zvezde i sa kojom je ušla u "Zadrugu", Sarom Reljić.

Foto: RTV Pink

Dok su pravili spisak za kupovinu, Zorana je čula šta je Sara rekla Mini Vrbaški. To ju je pogodilo i želela je iste reči da joj koleginica iz muzičkog takmičenja i rijaliti programa, kaže pravo u lice.

Foto: RTV Pink

Saro u čemu je tvoj problem? Zašto meni to ne kažeš to što govoriš Mini? U čemu je tvoj problem? Šta ja tebi prebacujem za stolom? Ko tebe dira? Nemoj da krenem sada da te diram! Šta se tripuješ devojko bre?! J*bem vam ja svima mater! - govorila je Zorana.

Foto: RTV Pink

Dođi pa me pitaj. Neću da kupujem stvari. Ajde brate, skloni mi je molim te. Ona nema sa kim da jede sa razlogom... Andrijana je najtolerantnija osoba na svetu, šta dalje da ti pričam?! Nisam ja dobrotvorna ustanova! Trpaj! Ne možeš više da me trpaš! - rekla je Sara.

Foto: RTV Pink

Zorana je posle ove svađe ponovo završila u suzama, a dok je plakala u garderoberu tražila je od cimera da je ostave na miru. Podsetimo Andrijana Radonjić je u toku svađe sa Zoranom rekla kako se sa Sarom nikada nije svađala, jer Sara nema nagle reakcije.

PROČITAJTE: GUŠILE SE U SUZAMA: Posle ŽESTOKE SVAĐE puklo veliko prijateljstvo Zorane i Andrijane! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Sara Reljić

#Zorana Stefanov

'