AKTUELNO

Andrijana je plakala zbog ovoga!

Deveti na sceni "Zadrugovizije 3" našli su se Duško Radonjić i Tanja Jovićević koja je danas imala svađu sa Mikijem Đuričićem zbog novca, a tom prilikom pčelar iz Kupinova lupao je glavom o zid.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Duško i Tanja pevali su duetsku pesmu Slađane Milošević i Dada Topića - Princeza. Ovi ukućani vežbali su redovno za svoj nastup, zbog čega su njihovi raspevani glasovi protekih dana mogli u velikoj meri da se čuju po najpoznatijem kompleksu.

Želim da kažem da ste bili fenomenalni, ježila sam se! Rekla sam da ću da ocenjujem onog ko me najviše zabavi, a mi smo svi zbog vas odlepili, uživam kad neko dobro peva. Razvalili ste večeras! - rekla je Marina.

Foto: TvPink Printscreen

Ti znaš moje mišljenje o tebi i tvojoj karijeri, a ti Duško, čuo si kako zeća peva - rekao je Damir.

Duško je bio zaintrigiran time što je žiri punu pažnju posvetio njegovom protivljenju da se Đekson i Andrijana spoje, pa je konačno priznao da će im ovom prlikom dati blagoslov.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja bih da kažem nešto, ako nemate ništa protiv. Ja sam imao protiv što se Andrijana zaljubila u njega, jer je bio loš na prvoj zadrugoviziji, a sada hoću da im dam blagoslov i hoću da se poljube kad izađu! - rekao je Duško, posle čega su se Andrijana i Đekson odmah poljubili u bekstejdžu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledao nastup Duška Radonjića i Tanje Jovićević na "Zadrugoviziji 3" možete pogledati ispod.

Autor: S. K./ K.R.

#Duško Radonjić

#Sanja Stanković

'