AKTUELNO

Zbog ovoga je nedavno plakala.

Aleksandra Subotić plakala je nakon što je videla snimak iz perioda kada je bila u vezi sa Davidom Dragojevićem. Nju je tada tešila majka Ljuba Pantović kojoj je Aleksandra govorila kako ne može da veruje koliko se ugojila tokom zabavljanja sa Dragojevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

O ovoj temi pričalo se i za vreme "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem" ove noći, a Aleksandra je istakla da je trenutno veoma zadovoljna svojim fizičkim izgledom i da nije mogla da veruje šta je sebi tada dozvolila.

Foto: TvPink Printscreen

Te noći kada je pušten taj klip, ja sam doživela stres. Ja sam pobelela. Nije mi bilo dobro kada sam to pogledala. Fizički izgled me uplašio. Sada sebe smatram stabilnom, a kada sam sebe videla i kada sam videla šta sam sebi dopustila, mene je to uplašilo. Ja nisam mogla da verujem da sam ja to sebi dozvolila zbog jednog muškarca. Ne krivim ja Davida konkretno. Nije me on hranio, ali neke stvari su se tu lepo videle. David je bio pet meseci u Americi i da bi ta veza opstala, ja sam morala da ostajem budna svako jutro do 7 ujutru, posle toga ustajala sam u 10 ujutru. Pila sam energetska pića, jela sam grickalice - rekla je Aleksandra, a zatim je Milan odjavio emisiju.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Aleksandra Subotić

'