AKTUELNO

Pevačica plakala u toku razgovora.

Nakon raskida Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson danas su vodili novi razgovor u želji da prevaziđu probleme koji su nastali u njihovoj romansi. Do trzavica u odnosu ovog para došlo je nakon što su ustanovili da nemaju razumevanja jedno prema drugom.

Foto: RTV Pink

U periodu kada je i Duško Radonjić boravio u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga", otac ove zadrugarke je često znao da prebaci svojoj ćerki vezu sa reperom, o čemu su Andrijana i Đekson takođe danas razgovarali. Ovi zadrugari su se dotakli i svojih partnera koje su ostavili u spoljnjem svetu.

Foto: RTV Pink

Tvoj ćale i ja smo pričali čuku vremena, da bi mi juče postavio pitanje za debelu Tijanu! Ti si vrlo bezobrazna! Ajde demantuj mi ovo što sam rekao za Mandu - govorio je Đekson o Dušku i Andrijaninom dečku.
Ja bih sa Mandom svakako raskinula. Da se ti nisi desio, ne bih ga sada ostavila. Sama sam! Osećam se kao da sam sama. Ne mogu da spavam do osam ujutru. Osećam se kao da sam sama u svemu. Ne tražim ja tebi da ti vileniš oko mene. Ti kada si kul prema svima, nisi kul prema meni! Ja sam svesna da od toga nema ništa, to sam sto puta rekla. Ti pojavio se ili ne, ta veza ne bi opstala, jer znam šta sam radila pet godina i sa kim sam bila. Ti si samo bio taj zbog koga se to sada prekinulo. Ja onog trenutak kada sam prekinula, prekinula sam. Neću se sigurno vraćati, ne zanima me! - pričala je Andrijana Đeksonu o svom dečku i svojim osećanjima.

Foto: RTV Pink

Sada si ispala kao i svaka druga žena na celom svetu. Ja ne mogu da se nad*kam, a da to nema veze sa tobom! Tebra, meni nije dobro! Ja se stvarno trudim Andrijana! Najbitnije mi je da ne napravim s*anje! Milan je prvi lik koga bih nalupao, a ništa mi nije uradio lik! Još razmišljam o tebi da se ti ne istripuješ i ti se istripuješ. Zoranu sam iskulirao, imao sam knedlu u grlu kada sam čuo da me traži! Sada ćeš ti da ideš sa mnom tamo zagrljena, da ljudi vide da smo kul - izjavio je reper.

Foto: RTV Pink

Andrijana je u nekoliko navrata čak i plakala u toku ovog razgovora, a u video-prilozima koji se nalaze u nastavku teksta možete pogledati kako je izgledao razgovor Radonjićeve i Đerića ispred sobe za rehabilitaciju.

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Đekson

'