AKTUELNO

Seksi pevačica u emisiju je došla u minijaturnoj letnjoj haljinici i vrtoglavoj “petnaestici” a u pomoć joj je priskočio lider Srpske radikalne stranke.

Foto: Foto: Andrej Nihil

Vojislav Šešelj, verovali ili ne, kad zatreba ume da bude pravi džentlmen. To je i pokazao na snimanju poslednjeg Amidži šoua.

Foto: Foto: Andrej Nihil

Prema onome kako se javnosti predstavio u proteklih dvadeset i više godina, lider Srpske radikalne stranke je svašta, ali nikako fin, pažljiv i uljudan. Sudeći prema onome što je pokazao gostujući u Amidži šou, i pred kamerama, a posebno iza kulisa, ume “samozvani četnički vojvoda” da bude i takav. Tačnije, ume da bude pravi džentlmen.

Foto: Foto: Andrej Nihil

U poslednjem Amidži šou, gosti su bili Vojislav Šešelj i Sandra Afrika. Seksi pevačica je u emisiju došla u minijaturnoj i tanušnjoj letnjoj haljinici i cipelama bez prstiju. Pre nego što je izašla pred kamere, stajala je u, opet tanjušnom i minijaturnom, kaputiću i cvokotala. Šešelju to nije promaklo pa joj je, kad se pred kamerama pridružila njemu i Ognjenu Amidžiću, ustupio svoju ugrejanu fotelju. Kako reče, uplašio se za njeno zdravlje kad je video tako oskudno obučenu.

Foto: Foto: Andrej Nihil

Kad je emisija završena, Afrika nije imala vremena da se presvuče. U istom tom letnjem haljinčetu, kaputiću i vrtoglavoj “petnaestici” pevačica je bez prstiju krenula napolje, na sneg i led. Šešelj je i tad postupio u skladu s lepim manirima i pomogao mladoj dami da dođe do svojh kola bezbedno. Nije je preneo, mada mu je i to palo napamet, ali joj je makar pružio čvrst oslonac.

Autor: S. Tasić

'