AKTUELNO

Odmah joj priskočio u pomoć.

Miljana Kulić prva je trudnica koja boravi u rijalitiju. Zbog stanja u kom se nalazi, produkcija najgledanijeg programa u regionu "Zadruga" posebno vodi računa o Nišlijki.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, Kulićeva vrlo često glumi simptome bolesti, previja se bez ikakve potrebe samo kako bi otišla kod lekara, što je i sama jednom prilikom priznala. Ona vrlo često ima napade panike, što je bio slučaj i prethodne noći.

Uhvatio me napad panike, imam zelenu stolicu. Boli me srce. Koči mi se ruka, daj mi ruku. Mnogo sam se uplašila, boli me stomak - ponavaljala je Miljana unezvereno.

U pomoć joj je odmah pritekao Bane Čolak, koji je bez problema pružio Miljani ruku iako je njegova simpatija Nadežda Biljić sve to posmatrala.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Nadežda i Bane su već nekoliko puta bili u veoma prisnim odnosima a postoji mogućnost i da je Biljićeva trudna i to upravo sa Čolakom. Ipak, to nije smetalo Banetu da pruži pažnju Miljani kada joj je to bilo potrebno.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DOHVATILI SE GOCI IZA LEĐA: Teodora imala strasnu akciju sa Anđelom, dok je PORED NJIH spavala majka pevačice! (VIDEO)

Produckija je, kao i svakog puta, odmah zbrinula Miljanu što je bio još jedan dokaza da Veliki šef o svim Zadrugarima brine na najbolji mogući način.

Kako je izgledala ova škakljiva situacija koja se odigrala u pabu, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bane Čolak

#Miljana Kulić

#Nadežda Biljić

'