AKTUELNO

Ista ih je sudbina zadesila.

Anu Korać pre ulaska u rijaliti "Zadrugu 2" zadesila ogromna porodična nesreća. Naime, ona je ostala bez svog oca, a taj gubitak joj je veoma teško pao.

Ona se tokom dana poverila Jeleni Krunić o ovom nemilom događaju i sa knedlom u grlu pričala kako je doživela smrt svog oca.

Foto: RTV Pink

On je samo pao, vratio se u Ivanjicu. Zvao ga je tečo da mu nešto pomaže i kaže tečo "hajde da sednemo u kola, a njega nema". Ja izlazim iz kola, on leži, bio je hladan, pomodreo ceo, plav. Dok je došla hitna da ga reanimiraju... I nema ništa sad. Ja sad mozgam da je možda došla ranije... Moj kum je sveštenik, priča sa mnom i kaže mi "Moraš da shvatiš da je to Božija volja, da ne možeš da ga vratiš". Ja neću da prihvatim to. Ja i na sahrani, stojim tu i gledam. Ne želim da prhvatim da je on mrtav. Ne želim, neću - pričala je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ja kod tete u Beogradu, mama joj javila, a tetka ne zna kako da mi saopšti. Ja kao idem, tetka mi kaže: "trebaš mi". Prošlo pola sata, ona ništa. Zove me Nemanja i pita me šta se dešava sa tetkom. Ja pitam tetku, ona meni kaže: "Nije mu dobro, reanimiraju ga". Kad mi je to rekla, ja zovem Miljana, kažem mu: "Tati nije dobro, vozi me u Ivanjicu". Tetka uzme njegov broj i javlja mu da mi je umro tata. Mi stižemo dole ujutru. Znaš kada osećam da nije to to. Upaljeno svetlo gore u stanu. Svuda mrak, samo kod nas upaljeno svetlo. Ja treba da uđem u kuću i ne mogu. Kako sam pomolila glavu, tu svi, mama mi kaže: "Nismo mogli ništa". Ja počinjem da se gušim, dva sata sam povraćala, govorila da me vode kod njega. Ja mesec dana nisam izlazila i kreveta. Dole sam bila sa mamom kući svaki dan - kaže Ana prigušeno.

Foto: RTV Pink

Da podsetimo, i Krunićevu je zadesila identična sudbina, pa ju je pomno slušala i saosećala sa svime što je ona rekla.

Pročitajte još: NI NJEGA NEĆE DA ŠTEDI! Blondi ODMAH PODVIKNULA svom nasledniku: TO ŠTO SI MI SIN, NE ZNAČI DA ĆU DA TI ĆUTIM! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B. / S. K.

#Ana Korać

'