AKTUELNO

Zadrugarka podelila sa cimerima kakva je sudbina zadesila njenu prijateljicu.

Tokom mirne večeri, nekolicina zadrugara među kojima su se našli Marija Kulić, Rada i Rade Vasić i Suzana Perović su seli u dvorištu i pričali o raznim temama iz privatnog života, a zbog one koju je ispričala ponosna baka se cepa srce.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Marija je svojim cimerima priznala da je izgubila svoju najbolju drugaricu, koja je preminula vrlo mlada. Kako je ova priča jako potresna, u njoj su se probudile velike emocije, a suze su samo navirale.

Ja sam najbolju drugaricu izgubila za 15 dana. 39 godina je imala. To je drugarica iz škole i nastavile smo da se družimo i kad smo se udale i kad smo rađale decu - započela je priču Marija, dok su je zadrugari pomno slušali.

Foto: TvPink Printscreen

Kulićeva je nastavila svojim cimerima da priča kakvu je sudbinu doživela njena drugarica i kroz kakve probleme je prošla, a onda je i zajecala.

Kaže ona meni da je počela svaki dan da spava popodne. Ona to nikada nije radila, bila je kao gonzales, ambiciozna, vredna, sve postiže. Meni je tu odmah bilo sumnjivo. Ja vidim da to nije u redu. Ona mi kaže da se oseća malaksalo i ja joj tu kažem da ode odmah ujutru kod lekara da da krv. Kad su bili gotovi rezultati, ja je okrenem i ona mi kaže da joj rezultati ništa ne valjaju. Ona ponovi rezultate, oni još gori. Teška aplazija koštane srži, ona je iz dana u dan je bila sve gore i gore. Za 15 dana je umrla. Nikada neću da mi se ta slika... Ostavila je devojčicu kao Tijana moja, ćerkica sve desetke na fakultetu, sinčić divan, našla je predivnog supruga koji ih čuva kao da je ona tu - jecala je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: RAZMIŠLJA O TUŽBI: Sloba Radanović šokiran montiranim porukama sa Kijom, za PINK.RS otkrio šta je istina! (FOTO)

Detalje ove potresne priče pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marija Kulić

'