AKTUELNO

Bivša modelsicu je zadesila identična sudbina kao i Hećovu.

Dragana Mitar je sa milionskim auditorijumom tokom učešća u "Zadruzi 2" podelila kroz kakav pakao je prolazila u braku sa suprugom Sinišom Dragutinovićem. Nakon boravka u rijalitiju, ona je podnela papire za razvod, da bi joj on potom slao preteće poruke.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Ognjen Nestorović je upitao svoju večerašnju gošću da li se saoseća sa onime što je bivšu zadrugarku zadesilo jer se i ona našla u identičnoj situaciji kao i Dragana.

Njena priča ne može da se poistoveti sa mojom. Ja krivim ženu, ona treba da postavi stav. Ti ako pređeš preko šamara, njih će biti uvek. Nema potrebe da se zavlačiš. Žao mi je, dajem joj podršku za sve loše stvari koje joj se dešavaju, ali je trebala ranije da se povuče i da misli na dete - rekla je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljku koja se uključila u program je zanimalo kakvo je Zerinino mišljenje o Luni Đogani sa kojom je u "Zadruzi 2" imala veoma korektan odnos i da li se videla sa njom nakon izlaska iz Bele kuće.

Luna je bila uz mene dok sam bila u rijalitiju. Meni je bilo drago što je Luna pobedila, čestitala sam joj na ponudi. Trebale smo da se vidimo, ali nismo uspele kako zbog njenih obaveza tako i zbog mojih - rekla je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Zerina Hećo

'