AKTUELNO

Ovo Mini nikako neće prijati.

Jovica Putnković je zajedno sa svojim cimerima Lunom Đogani, Lazarom Jeremićem i Natašom Moskvom, došao na ideju da svojoj simpatiji Miljani Arsić priredi iznenađenje povodom rođendana.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su posetili Drvo mudrosti i upitali ga da li bi im ono izašlo u susret i omogućilo da iznenade bliznakinje.

Miljani je rođendan, pošto smo zajedno hoću nešto da joj poklonim. Od sinoć smo u vezi, hoću neku sitnicu samo da je iznenadim - rekao je Jovica, a Drvo mu je ispunilo želju u vidu poruke.

Foto: TvPink Printscreen

Jovica je imao malu tremu šta da poruči svojoj novoj devojci, ali su mu ostali cimeri pružili podršku, a on je smislio i poruku kojom će u ponoć Miljani čestitati rođendan.

Draga Mijana, hteo sam da ti čestitam rođendan, da ti kažem da mi je jako lepo sa tobom. Želim ti sve najbolje i tvojoj sestri, naravno, i nadam se da ćemo dugo ostati ovde zajedno - rekao je Jovica.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OPŠTI HAOS U BELOJ KUĆI! Zadrugari VIKALI UGLAS, pale i suze a onda su uradili NEŠTO NEOČEKIVANO! (VIDEO)

Nakon njegovih reči ostali zadrugari su skočili iza fotelja, pa uputili čestitke i Miljani Kulić. Mirko Gavrić je u radionici spremao i poklone za slavljenice, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jovica Putniković

'