AKTUELNO

Ovo joj neće prijati!

Ovonedeljni vođa Lepi Mića odabrao je za svoja dva potrčka Ivu Grgurić i Stefana Karića, zadrugare za koje smatra da gaje simpatije jedno prema drugom. Iva je danas u razgovoru sa Milanom Petkovićem otkrila da ima saznanje da je Jelena Pešić, Stefanova bivša devojka, plakala zbog toga što on i Grgurićeva provode sami vreme u sobi za izolaciju, a kasnije je to saznao i Karić.

Karić je kasnije prišao Jeleni i pokušao da sazna istinu od nje, ali je ona negirala da je plakala zbog njega, već je rekla da ju je pogodila pesma.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: Nakon što se kućom proširila priča da je Jelena plakala zbog Stefana, Karić prišao da sazna ISTINU OD NJE! (VIDEO)

Kada je došlo vreme za odmor, Iva i Stefan su se zaputili ka sobi za izolaciju. Iva je u jednom trenutku legla u Karićev krevet, a onda su se prepustili strastima.

Foto: TvPink Printscreen

Stefan je u jednom trenutku počeo da mazi Grgurićevu, a zatim joj je zavukao ruku u šorts. Nakon toga, dok je Iva ležala preko njega, počeli su da pričaju o Jeleni. Iva je otkrila da joj je više zadrugara potvrdilo da je plakala.

Došlo mi troje ljudi koji su mi rekli da je plakala. Kunem ti se, Milica Dugalić mi je rekla da je plakala - priznala je Grgurićeva, a zatim ispričala Stefanu da je imala razgovor na tu temu sa Jelenom, ali da je ona i njoj negirala da je plakala zbog njih dvoje.

Foto: TvPink Printscreen

Kako će se situacija dalje odvijati, ostaje da vidimo.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Iva Grgurić

#Jelena Pešić

#Stefan Karić

'