AKTUELNO

Mioni i Mini se ovo neće dopasti.

Od kada je ušao u "Zadrugu 3", Vladimir Tomović izaziva pažnju javnosti zbog svog komplikovanog odnosa sa mnogim devojkama u kući. Crnogorac je istakao više puta da "kasting za njegovu devojku" traje do 6. oktobra i da će se nakon toga odlučiti kojoj će pripasti njegovo srce.

Veliki šef je ovog jutra probudio zadrugare pesmom "Dolče vita", koju izvodi Saška Karan, a zatim je počeo da pušta rok muziku. Kao potrčko ovonedeljnog vođe Suzane Ćubele, Vladimir spava daleko od zadrugara u sobi za izolaciju, a dve pesme koje je pustio Veliki šef su ga posebno pogodile.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: PODGREJALI STARE STRASTI! Ive nema ni na vidiku, Karić i Pešićeva ZAVRŠILI ZAJEDNO U KREVETU! (VIDEO)

Kada je začuo pesmu "Ostaću slobodan", koju izvodi grupa Riblja čorba, Tomović je odmah krenuo da peva. Nakon toga je usledila i pesma grupe VIS Idoli, "Retko te viđam sa devojkama", a Crnogorac je već na prvi takt pesme krenuo da udara u zid. Kako obe pesme sugerišu da je momak o kojima se peva slobodan, da li je Tomović ovim potezom pokazao da se ipak neće odlučiti ni za jednu devojku koja je u njegovom izboru, to samo on zna. Mini Vrbaški i Mioni Jovanović, koje su mu u najužem izboru za devojku, se zasigurno ne bi dopalo da znaju u kakvim se pesmama pronalazio.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

M.P.

#Vladimir Tomović

'