AKTUELNO

Neće mu prijati kada ovo čuje!

Izbor za najboljeg i najgoreg indijanca i kauboja doneo je nemir u Belu kuću. Nekoliko zadrugara ušlo je u verbalne sukobe, što je dovelo do toga da tenzija u "Zadruzi" dostigne tačku ključanja.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KAO DVA MANIJAKA SMO! Čim su ustali, Marko i Luna otpočeli raspravu, Đoganijeva se zapitala: Zbog čega smo se POMIRILI?! (VIDEO)

Ljuba Pantović, koja je od svog ulaska u Belu kuću u svađi sa Lepim Mićom, u razgovoru sa Radom Vasić i Zoricom Marković zamerila je što je on rekao da su ona, Karađorđe Subotić i David Dragojević u "Zadruzi" dobri, da bi imali šta da jedu. Zatim se Zorica nadovezala i odlučila da sa zadrugarkama podeli ono što je njoj danas zasmetalo u izlaganju Marka Miljkovića.

Onaj slepac Marko Zlatu i Lunu proglasio najboljima, nisu makle d*petom, a kad ja kažem da se Mića trudio, on meni kaže da sam ja licemerna. Ja neću da budem g*vno, oni ako su g*vna, neka budu g*vna. Pa, to su stoka bre. Jadnici - u besu je rekla Zorica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovonedeljni zadatak - kauboji i indijanci, koji je pokrenut kako bi zbližio zadrugare i naučio ih saradnji, doveo je i do otvaranja novih sukoba. Kako će se ovo razrešiti, ostaje da saznamo u danima koji slede.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je ovo izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! M.P.

#Zadruga 2

'