AKTUELNO

Zaslužili su vrednu nagradu.

Učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, odlučili su da kanališu svoju energiju u pozitivnom smeru, te su predložili Drvetu mudrosti da im da zadatak kako bi sebi obezbedili klavijature do kraja "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

Sloba Radanović, Nemanja Đerić Đekson, Bora Santana, Filip Đukić i Vladan Vojnović Vojke dali su sve od sebe da napišu pesmu koja oslikava njihov boravak u Beloj kući.

Da nam daš tu klavijaturicu. Mi smo napravili te parodije što si nam tražio - rekao je Đekson a onda otišao i okupio svoju malu ekipu.

Foto: TvPink Printscreen

Nemanja i Sloba su pevali stihove, koji će od sada biti himna Zadruge, Bora im je davao ritam lupajući u improvizovani bubanj, dok su Filip i Vojke pevali prateće vokale.

Skoro prođe godina, estradna je robija. Pevam, kockam, lumpujem, u kazinu ludujem. Rehabilitacija, na bazenu akcija. Okruženi ženama, estradna je robija. Neću kući, neću kući, neću kući, u novine ću ući. Zadruga dva me čeka, jer za mene nema leka. Zadruga dva me čeka, jer za mene leka nema. Ooo, neću kući! Aaa, neću kući! Ooo, neću kući! Aaa, estradna je robija. Poziv tražim danima, Drvo ja ne zanimam. Odgovor ne dobijam, estradna je robija. Mudro drvo zovi me da ti kažem šta mi je, da ti kažem šta me muči. Neću kući, u Zadrugu dva ću ući. Neću kući, neću kući, neću kući, u novine ću ući. Zadruga dva me čeka, jer za mene nema leka. Zadruga dva me čeka, jer za mene leka nema - glasi pesma ovih veselih zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo je bilo oduševljeno ovom numerom, pa je čak i zapevalo zajedno sa momcima.

Super vam je pesma momci, čak i mene ste raspevali. Dobra vest je da ćete dobiti klavijaturu, loša vest ne postoji, to je bila šala. Dobićete i pivce za ekipu. Čestitam vam, zaslužili ste nagradu - reklo je Drvo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BEZ DLAKE NA JEZIKU! Borin drug progovorio o odnosu Mace i Bore, ali i OTKRIO da je njegov TIP DEVOJKE KIJA! (VIDEO)

Klavijature će, u narednim danima biti dostavljene zadrugarima kako bi oni mogli da iskažu svoju kreativnost i zabave se.

Kako zvuči ova pesma koju su zadrugari osmislili pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bora Santana

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'