AKTUELNO

Kao pobednici igre zaslužili su ovu nagradu.

Veliki šef je u toku dana za stanare Bele kuće imao jedan vrlo zanimljiv zadatak. Naime, oni su morali vezanih očiju da napune flaše koje su držali na glavi vodom iz bureta koje se nalazi pored njih. Kao pobednici ove igre izašli su Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Nemanja Đerić Đekson i Filip Đukić.

Foto: Printscreen Youtube

Za njih je Veliki šef pripremio iznenađenje kome su se oduševili svi zadrugari da su poželeli da budu na mestu ova četiri zadrugara.

Dragi zadrugari, kao što smo već rekli u današnjoj igri pobedila je grupa u kojoj su bili Đekson, Andrijana, Zorana i Filip. Sada je vreme da njih četvoro izađu u dvorište jer je pored bazena organizovana svečana večera za njih. Napominjemo da samo pobednici današnje igre mogu sedeti za stolom, uživati u hrani i piću, a da niko od zadrugara ne remeti njihovo uživanje u zasluženoj nagradi - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, za njih je bila pripremljena svečana večera uz vino i muziku u kojoj su mogli samo oni da uživaju.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da ostali zadrugari nisu mogli da konzumiraju hranu sa njima, niti da ih ometaju, ovo je najteže palo Mini Vrbaški i Mariji Ani Smiljanić, koje nisu skidale pogled dok su njih četvoro večerali.

Pročitajte još: VIŠE NIJE MOGAO DA JE TRPI: Bora pljunuo Macu, urlao na nju, cepao joj i bacio stvari u jezero! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'