AKTUELNO

Dobila je vrednu nagradu za dobro obavljen tajni zadatak!

Miljana Kulić pozvana je od strane Drveta mudrosti u Rajski vrt, te se tamo uputila u pidžami, s obzirom na to da je nedavno ustala.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana, iza tebe se nalazi tvoja nagrada za jučerašnji zadatak - započelo je razgovor Drvo mudrosti.
Hvala Drvence, tek sam ustala, osećam se kao da su me tukli noćas! - zahvalila se Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je potom otkrila sve o tajnom zadatku koji je dobila tokom prošle noći od Drveta mudrosti. Naime, Kulićeva je trebala da se raspita o ljubavnim podvizima zadrugara na velelepnom imanju, te je ispričala sada sve šta je otkrila.

Ne znam šta je bilo sinoć u izolaciji, čak je hteo i da me poljubi usta, zadrugari su izmišljali da smo se poljubili, zvali moju mamu, ona vikala na mene. To je bio skandal! Kroz zadatak sam otkrila: Ivana je rekla da joj je Filip bio simpatičan. Ima samo tri muškarca u opticaju, a pored njih dvojice je i Stefan Karić. Rekla je da je Vladimir Tomović žena i da joj je pao u očima, da nikada ne bi bila sa njim. Za Stefana je rekla da joj se dopada malo. Za Filipa je rekla da je kompletan, da nije seljačić, već da je urban momak. Međutim, zbog ponašanja na žurki gde se ponašao kao neko derište, njoj to ne treba, misli da joj se porodica smeje! Ivana Šopić igra igru, mislim da njoj nije ni do koga stalo. Filip je budala, on se ne vezuje za devojke. Mislim da mu Milica ne odgovara jer je tiha i povučena, samo ju je iskoristio. Suština cele priče je da se Ivana igra, a da je Filip zagrejan za nju, dok je Milica u drugom planu - ispričala je Miljana, a potom se dotakla veze Ive i Karića:

Foto: Pink.rs.

Što se tiče Ive i Stefana. Rekla mi je da joj je stalo do Karića, iako je ona to demantovala, mislim da joj se Vladimir prvo svideo, ali je videla da kod njega nema šansi, pa se opredelila za Karića. To je meni rekla, rekla je da mu iz očiju viri seksepilnost, ja sam joj rekla da pokuša da bude sa Karićem, rekla da je će pokušati. Ona nije raskrstila sa sobom neke stvari, sa prethodnom vezom, jer je skoro raskinula sa njim. Slagala me je da je Karić pokušao da je poljubi u izolaciji, zaključila sam da Stefan ne želi da ponizi Ivu javno, jer je on džentlmen, mislim da mu je dovoljna ta pričica, ali neće ništa ozbiljno sa njom. Mislim da on sumnja, s obzirom na to šta je sve čuo od Vladimira, da je devojka sumnjivog morala, da želi obojicu da isproba, pa koji joj se više dopadne, da će sa njim biti. To mi je Stefan ispričao. Ja sam se posle toga zezala sa Stefanom da do Nove godine ako smršam, da bismo mogli biti zajedno, da imam lepu glavu. Ovde se ne zna ko pije, ko plaća, ja apsolutno nikome ništa ne verujem. Iva kao da želi da se opere od svega toga što se desilo u izolaciji. Sinoć tokom igre istine, mene je Tomović pitao gde se nalazi Ivina ruka. Ruka joj je bila na Stefanovom, znaš na šta mislim, dnevni je termin. I te kako bi više vremena provodio sa njom da se zaljubio. Što se njihove veze tiče, da su iskrenije Stefanove emocije, nego Ivine, ona samo priča, a on nema poverenja u nju - ispričala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'