AKTUELNO

Zaslužili su nagradu.

Milan Milošević, Bane Čolak i Bora Santana su defintivno zaslužni za uspešno odrađenu emisiju koja se emituje na talasima radio "Amnezija" sredom od 14 do 16 časova. Njih trojica su odlično ispratili sve teme koje su obeležile sedmicu u Beloj kući, pa im je zbog toga Veliki šef obezbedio nagradu.

Dragi zadrugari, želimo da čestitamo Banetu, Milanu i Bori na emisiji koja je emitovana na radiju "Amnezija". S obzirom na to da ste bili uspešni i da je veliki broj slušalaca i gledalaca pratio vaš radijski talk-show, doneli smo odluku da vas nagradimo sa po 1000 dinara - stajalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon pisma usledio je aplauz i čestitke svih ukućana. Oni su ustali i prokomentarisali šta misle o temama koje su obrađene na radiju.

Stvarno hoću da vas pohvalim, bili ste super, ali iskreno mislim da ste prošli put bili bolji. Vremenom ćete biti sigurno sve bolji i bolji, ja verujem u to. Drago mi je što ste se izborili za nešto vaše u rijalitiju -  prokomentarisala je Sanja Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je ovo besplatna reklama, hvala vam puno. Reći ću jednu stvar koja mi se nije svidela, a to da se moji fanovi zovu "žene u crnom", zna se ko su žene u crnom - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga su usledili komentari ostalih zadrugara koji su mahom bili pozitivni.

Pročitajte još: ZAMALO JE SVOJOM HISTERIJOM ISTERALA IZ ZADRUGE, A SADA SE POKAJALA: Miljana se izvinila Luni i otkrila KO JE UZROK NJIHOVOG SUKOBA! (VIDEO)

Utiske svih zadrugara o ovoj emisiji možete pogoledati u narednoi snimcima.

D. B.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'