AKTUELNO

Šok!

Predstavnica sedme sile podigla je Snežu Kušadasi i Darijana Radomirovića kako bi porazgovarala o njihovom odnosu i svađama.

Praznici su vam doneli teške svađe, čak sam kod tebe Snežo čula neke tužbe, policije, sud - rekla je novinarka.
Imam ja taj problem što ne znam ko će pre. Po svoje stvari ću kod njega otići sa policijom. Prema meni je njegova majka bila agresivna. Radi svoje bezbednosti ću da odem sa policijom, ali ću i u svoju rođenu isto tako - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi majstori su rekli da je pokvarena ta testera, a sada je slučajno ona kod mene motorna testera. Ona će da dođe sa policijom u kuću i da uzme stvari koje ne vrede ni 45 dinara - rekao je Darijan.
Kada si spomenula njenu majku, ja sam shvatila da ste imali fer odnos dok ste živeli zajedno - rekla je novinarka.
To je samo zato što sam ćutala iz poštovanja što je majka mog partnera - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam poželeo da popričam sa roditeljima, pošto mi je otac rekao nešto u prolazu - rekao je Darijan.
Mama je htela da mu kaže da sam ja sebična i zla, čula sam igrom slučaja - rekla je Sneža.
Napravilo se neprijatno jer je ispalo da se njoj obraćamo, pa sam odmah prekinuo. Šest meseci je moj telefon kod nje, moj novčanik je kod nje - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

S mojim parama. Nikad nijedan muškarac nije znao moje stanje na računu - rekla je Sneža.
Sada pokazujete da ste itekako imali problem - rekla je novinarka.
Ja sam ta koja je spuštala loptu i koja nije htela da se svađa, sve što mi je smetalo, ja sam prećutala. Milion stvari sam prećutala, tvoju mamu sam prećutala - rekla je Sneža.
Ja sam rešio da izaberem više domaćinsku i porodičnu ženu. Imali smo jedan jedini problem, sem ovoga što kaže zamerala, a to je da sam tražio nasamo i da sam teatralno otišao da se vozim kolima. Nisam uspeo da saznam da li ima te posesivnosti, da li stvarno ne smem da izađem iz kuće. Molila me je da joj pravim dete po rijalitiju - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Gotivila me je dok nisam dobila poziv za rijaliti, a onda mi je rekla da mogu da zaboravim na njega, nju i sve ostalo - rekla je Sneža.
Snežo, kakav je tvoj odnos sa Marinkovićem - pitala je novinarka.
Marinković i ja smo pre mnogo godina imali sukobe velikih razmera. Mi se pomirimo, pa zakrvimo. Njegova mama je u mojim fan grupama - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.