AKTUELNO

Šok!

U toku su "Pitanja novinara" , a novinar Darko Tanasijević je podigao Aniti Stanojlović kako bi prokomentarisala izlaganje Jovane Tomić Matore.

Ona je ozvaničila vezu sa mnom nakon izlaska, a za svadbu je govorila da me ne voli, ali me je zavolela. Glupost je to što je rekla da ja ne bih bila sa njom da sam imala pare. Pa ja bih se vratila mojoj majci. To što ona priča su gluposti, ja sam otišla u moju kuću - rekla je Anita.
Da li se slažeš sa Anđelom da je Matora tebe iskoristila kao trofej? - upitao je Darko.
To je i moja i njegova teorija, a on je pametniji, to je tačno - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Matee, ona je mene ubedila da to nije istina. Pravdala mi se - govorila je Matora.
To je laž, ona je mogla da poveruje u neke stvari ili je mogla da prizna sebi šta se dešava. Ona je namerno predstavljala da mi veruje, a tu na dan svadbe nije bilo ni lj od ljubavi. Ja neću sigurno da priznam da te varam - dodala je Anita.
Meni nije jasno šta ona ovde priča, ona je mene jurila šest meseci u Zadruzi, a sada sam ja nju iskoristila i pravila svadbu zbog marketninga. evo neka bude da sam ja bila lažna u tom odnosu. Njoj govara da se pere od mene, a sada shata da je napravila grešku da voli mušarkce. - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da je Matora uuvek u ovoj priči kepec, i loš čovek, a sada kada se priča o tome, moram da kažem da se uvek pere - dodao je Anđelo, nakon čega su on i MAtora započleli sukob. ,

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.