AKTUELNO

Šok za šokom!

Slađa Poršelina dala je reč Miljani Kulić.

Miona mi je broj jedan, jer je pričala Ša da ne želi nikakav kontakt sa Stanislavom. Smatram da Miona nema ni srce ni duše prema Stanislavu, poremetilo je pitanje gledaoca da bi se setila svega ružnog i ušla u vezu sa Ša, misli na svoju zadnjicu. Mislim da je ušla u odnos sa njim samo zbog karijere... - počela je MIljana, a onda je izbio sukob Mione i Ša:
Mene nemoj da ućutkuješ, ja sam onaj koji je stao iza tebe koji te voli i koji se bori za tebe, ali debil nisam. Uspeli ste u svemu, bravo - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne želim tebi da odgovaram - rekla je Miona.
Ja nisam utešna nagrada, nego sam devojkama nagrada...Slobodan ti je put i mirenje, posle kada te zaje*e, ja nisam nagrada - rekao je Ša.
Branio si ti i za druženje i za njega, ne želim da ti odgovaram, odgovaram na šta želim. Smara me više, sedam meseci na isti način - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao, nisam vam smetnja, Stanislave tebi se obraćam, možete da pričate sada, ja nisam nikome utešna nagrada - rekao je Ša.
Imao si potrebu da me lažeš za detalje sa suđenja - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Lagala si za sve one signale i za ona sr**a tu, lagala si me do danas da ne želiš sa ovim čovekom da pričaš - rekao je Aleksić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.